top of page

Mogelijkheden

Korting

Wil je meteen meerdere healingen inplannen, dan kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van een speciale kortingsprijs van 160 euro voor 3 healingen (korting van 20 euro). Dit mag je ook na de eerste healing beslissen.

Healing op afstand

Een healing op afstand is mogelijk door middel van het mailen/opsturen van een foto van jezelf.

De healing op afstand is 20 euro. Zodra ik jouw foto heb ontvangen spreken we een datum en tijdstip af en geef ik je meer uitleg. Na de healing stuur ik je een betaalverzoek.

Healing via een Zoom-sessie

Tijdens deze healing hebben we rechtstreeks contact met elkaar via beeldbellen en geef ik je een healing op afstand, inclusief nagesprek ongeveer 30 minuten.

Huiskamer healing

Een healing in jouw huiskamer met een groep vanaf 3 personen voor 60 euro (excl. reiskosten buiten Breda). De meerprijs per extra persoon bedraagt 10 euro.

Huisbezoek

Voor sommige mensen kan het een positieve uitwerking hebben om de healing in vertrouwde omgeving, thuis, te laten plaatsvinden. Een huisbezoek behoort daardoor ook tot de mogelijkheden. De prijs wordt in onderling overleg bepaald.

Krachtsteen

Een persoonlijke edelsteen, die op dat moment goed voor je is of voor een bepaalde klacht, zal ik instralen met de juiste energie.

Zoals ieder mens en dier uniek is, is ook de healing specifiek op jou afgestemd; er wordt bekeken en gevoeld wat op dat moment nodig is.

Meestal duurt een complete sessie een uur (inclusief nagesprek met een bakje thee).

Verbinding

Telefoon: 06-25377687

E-mail: info@deinnerlijkewereld.nl

KvK-nummer: 70772916

BTW-ID: NL001733086B93

Adres:

Kwekerijstraat 12

4817 MT Breda

Openingstijden:

Op afspraak

di-vrij: 10:00 uur - 17:00 uur

Telefonische bereikbaarheid

Tijdens behandelingen staat de voicemail aan; als je dan je naam en telefoonnummer inspreekt of een berichtje/mailtje stuurt, neem ik graag contact met je op.

Voor al jouw vragen, kun je via onderstaand formulier contact opnemen

Naam*

E-mailadres*

Bericht/vraag*

bottom of page