top of page

Mijn innerlijk

Een aantal zaken staan aan de wieg van de vorming van mijn zijn: liefde, vertrouwen, bewustzijn en omgaan met emoties als verdriet. Diepgang zoek (en vind) ik op alle vlakken, daardoor kan ik alles heel intens beleven. Mijn verdieping krijg ik in de natuur, door meditatie, yoga, literatuur en zielscontact.

Gezonde voeding en natuurlijke geneeswijzen hebben mijn speciale interesse; ik geloof in de kracht van de natuur. In essentie draait echter alles om balans. Daarom geniet ik ook graag van een glas prosecco.


Ik heb verschillende studies gevolgd die hebben bijgedragen aan mijn innerlijke groei, maar ik vind dit niet het belangrijkste in mijn ontwikkeling. Ik heb hierin altijd mijn eigen(wijze) pad bewandeld. 

Van jongs af aan hou ik me bezig met levens- en zielsvragen. Dit komt deels voort uit mijn helderwetendheid en heldervoelendheid; emoties, sferen en energieën komen zonder filter bij mij binnen. Ik voel de diepere lagen bij mens en dier en kijk recht in de ziel.

Dieren vervullen een belangrijke rol in mijn leven. Zij zijn puur en oprecht. In mijn kindertijd heb ik met mezelf afgesproken altijd op deze manier tegen het leven aan te kijken; door de bril van een pure ziel. Dit ben ik altijd blijven doen. 

"Onkwetsbaar in m'n kwetsbaarheid"

Liefdevolle groet,

Sylvia Hagenaars - Gecertificeerd healer

bottom of page